loader
menu

CIUTAT

TGN invertirà prop d'1ME en millorar el clavegueram de cinc carrers del centre

El Circ Ciutat dijous, 18 de maig de 2017

L'Ajuntament de Tarragona invertirà prop d'1 milió d'euros en la renovació de la xarxa de clavegueram de cinc carrers del centre de la ciutat i un altre a la urbanització Monnars. En concret es tracta de la substitució d’aquesta conducció de la xarxa d’aigua residual i pluvial dels carrers Soler, Sevilla, Passatge Forns i el sector de Monestir de Poblet i Florenci Vives.

Una imatge del carrer Sevilla, on s'hi faran obres. Foto: circdetarragona.com

L’obra té un cost de 964.950,18 euros (IVA inclòs) i l’encarregada d’executar les obres serà l'Empresa Municipal Mixta d’Aigües (Ematsa). De fet, va ser en una de les revisions periòdiques preventives que fa l’empresa d’aigües de Tarragona que es va observar que aquests col·lectors presentaven un desgast mecànic, així com l’existència d’esquerdes. Les obres s’iniciaran al llarg del mes de juliol i tenen una durada de 4 mesos.

Pel que fa al col·lector del carrer Major de Monnars, el cost és de 162.990,36 euros (IVA inclòs). Les obres s’iniciaran al mes de novembre i està previst que s’acabin en un mes i mig. El conseller de Presidència, Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació, José Luis Martín, ha remarcat la importància d’aquesta obra “perquè significa la millora d’uns col·lectors força malmesos pel pas dels anys. Des de fa temps i progressivament, anem millorant la infraestructura de la xarxa d’aigua residual i pluvial”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar