loader
menu

CIUTAT

El món veïnal de TGN s'alia per demanar a l'Ajuntament que es replantegi el model de política urbanística

El Circ Ciutat divendres, 19 de maig de 2017

El món veïnal de Tarragona uneix esforços per demanar a l'Ajuntament que faci canvis en la seva política urbanística. Les tres grans federacions de la ciutat (Federació d'Associació de Veïns de TGN (FAVT), Federació de Llevant i Federació segle XXI), les quals juntes representen la gran majoria de les més de 60 associacions de veïns de la ciutat, insten al consistori a que modifiqui les seves polítiques en matèria d'urbanisme i desenvolupament de la ciutat.

Per tal de canalitzar les seves demandes, les federacions veïnals han organitzat una xerrada el proper dijous 25 (19h) a la sala d'actes de l'Ajuntament on hi exposaran els motius pels quals consideren prioritari "reconduir l'urbanisme de la ciutat per tal d'aturar la degradació del centre, potenciar la renovació d'edificacions en mal estat, dinamitzar el comerç local i evitar projectes faraònics que poden hipotecar el futur de la ciutat i fer-nos a repetir errors que ens van dur a la crisis inmobiliaria de la que poc a poc s'està sortint."

L'acte també servirà per exposar i combinar les opinions de dos prestigiosos arquitectes, reconeguts acadèmics i professionals, coneixedors del planejament urbanístic tant a Catalunya i com al Camp de Tarragona, i les experiències de ciutadans i dels comerciants. Hi haurà intervencions del Catedràtic d’Urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de la UPC, Josep Parcerisa i d'Anton Pàmies, Professor de planejament de l’Escola d’Arquitectura La Salle, Tarragona (Universitat Ramon Llull)

Les experiències, vivències i opinions de la ciutadania i dels comerciants de Tarragona s'exposaran mitjançant la publicació i el posterior debat públic dels resultats d'una enquesta realitzada als comerciants del centre de Tarragona, que mostra un elevat grau de descontent dels comerciants locals amb el creixement de la ciutat per la seva perifèria, la desertització del centre i la desconnexió dels barris de Ponent amb la resta de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar