loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN també farà caixa amb l'aparcament dissuassiu del cementiri

El Circ Ciutat > Mobilitat dijous, 25 de maig de 2017

La decisió de transformar l'aparcament dissuassiu del cementiri municipal en pàrquing asfaltat, i de zona taronja ha encès el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament, Ciutadans. Des de la formació unionista han alertat que “la despesa de la nova zona taronja repercutirà directament en els treballadors del Consistori”, i les han fixat en uns 300 euros anuals, d'acord amb les actuals tarifes del parquímetre.

Foto: Ciutadans TGN

Per això, el portaveu de C's a TGN, Rubén Viñuales, insta a l’equip de govern de Ballesteros a “facilitar les condicions laborals als seus treballadors” i “mantenir la gratuïtat del pàrquing dissuasiu del cementiri”, ja que “Tarragona només compta amb tres pàrquings gratuïts, i els dos restants es troben a Bonavista i a Sant Pere i Sant Pau”.

Per tot plegat des de la formació taronja critiquen “la política recaptatòria de l’equip de govern en relació a l’aparcament a la ciutat”, perquè provocarà que “el centre de la ciutat es quedi sense pàrquing gratuït”.
Finalment, Viñuales ha convidat al govern local a “replantejar-se” les propostes de la formació taronja en matèria d’aparcament rebutjades en ple com van ser “establir una tarifa única de 4 € diaris en els pàrquings tancats, més aparcaments gratuïts dissuasius i la implementació del tiquet exprés”.

circdetarragona_AD


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar