loader
menu

CIUTAT

TGN també farà caixa amb l'aparcament dissuassiu del cementiri

El Circ Ciutat dijous, 25 de maig de 2017

La decisió de transformar l'aparcament dissuassiu del cementiri municipal en pàrquing asfaltat, i de zona taronja ha encès el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament, Ciutadans. Des de la formació unionista han alertat que “la despesa de la nova zona taronja repercutirà directament en els treballadors del Consistori”, i les han fixat en uns 300 euros anuals, d'acord amb les actuals tarifes del parquímetre.

Foto: Ciutadans TGN

Per això, el portaveu de C's a TGN, Rubén Viñuales, insta a l’equip de govern de Ballesteros a “facilitar les condicions laborals als seus treballadors” i “mantenir la gratuïtat del pàrquing dissuasiu del cementiri”, ja que “Tarragona només compta amb tres pàrquings gratuïts, i els dos restants es troben a Bonavista i a Sant Pere i Sant Pau”.

Per tot plegat des de la formació taronja critiquen “la política recaptatòria de l’equip de govern en relació a l’aparcament a la ciutat”, perquè provocarà que “el centre de la ciutat es quedi sense pàrquing gratuït”.
Finalment, Viñuales ha convidat al govern local a “replantejar-se” les propostes de la formació taronja en matèria d’aparcament rebutjades en ple com van ser “establir una tarifa única de 4 € diaris en els pàrquings tancats, més aparcaments gratuïts dissuasius i la implementació del tiquet exprés”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar