loader
menu

CIUTAT

L'únic xiringuito supervivent de la platja Llarga obre amb un mes de retard

Joan Castell Ciutat dimarts, 30 de maig de 2017

La guingueta El Caloret de Tarragona, situada a la platja Llarga, ja ha rebut el permís d'obertura per aquesta temporada turística. Ho ha fet un mes més tard del previst i els seus responsables esperen poder tenir el 'xiringuito' enllestit per obrir el proper cap de setmana. Aquesta serà l'única guingueta que hi haurà a tota la platja Llarga després de que l'Ajuntament decidís no concedir cap llicència durant els propers cinc anys.

El Caloret estarà a punt el cap de setmana. Foto: Facebook

Havia de ser durant els primers dies del mes de maig quan l'establiment obrís, però un endarreriment en l'atorgament dels permisos ha fet que finalment, la guingueta obri el primer cap de setmana de juny, amb la calor entre nosaltres des de fa dies i amb l'estiu a la cantonada. El propietari de l'establiment, Joan Busquets més conegut com a 'Busi', ha explicat a El Circ que "aquest retard s'ha degut a tota la burocràcia que s'ha de fer per aconseguir els permisos. Tant Ajuntament de Tarragona com la Generalitat ho van tramitar tard". Busi es queixa de que "l'any passat vam poder obrir a finals del mes d'abril i enguany hem perdut tot el mes de maig. I a sobre amb bon temps".

Davant d'això, el propietari estima que haurà perdut "un 20% de la recaptació de la temporada, perquè per a nosaltres, enguany, la temporada serà més curta".

El Caloret serà l'únic establiment d'aquest tipus a la Platja Llarga després de que enguany no s'hagin donat les llicències al Cala Beach i al Mikonos tal i com ja us explicàvem en aquest mitjà. L'únic xiringuito tret a concurs a Tarragona és el situat a la platja del Miracle sota la plataforma. El que estava tocant al club nàutic no estarà operatiu a causa de les obres de la passarel·la que creuarà les vies.

Gandules, tendals i embarcacions amb i sense motor ja adjudicades

Per altra banda, tots els lots de llicències que inclouen les explotacions del lloguer de gandules, tendals i les embarcacions ja estan adjudicades. En total, s'ofertaven 22 lots, dels quals només sis han quedat deserts. D'aquests lots, només n' hi ha tres que són novetat per aquesta temporada turística. Una zona de lloguers gandules i tendals a la platja de la Savinosa i una altre a l'Arrabasada. La tercera novetat són les guixetes que s'ubicaran a la zona central de l'Arrabassada, a tocar del lloc de vigilància de la Creu Roja.

Pel que fa al lloguer de les embarcacions a motor, aquestes seran les conegudes com a 'bananes', que es podran trobar a les platges de Tamarit i la Llarga. Les embarcacions sense motor són els patins que estaran disponibles a Tamarit, La Móra, Llarga (3), Savinosa, Arrabassada (2) i Miracle.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar