loader
menu

CIUTAT

TGN es prepara per rebre els creueristes

El Circ Ciutat dimarts, 30 de maig de 2017

Tarragona obre els braços als creueristes. El Patronat Municipal de Turisme i el Port de Tarragona han posat en marxa un programa per a la recepció de creuers, que consisteix en una carta integral que inclou serveis i recursos essencials pels turistes, però també activitats i propostes que donen a conèixer els valors històrics, culturals i patrimonials de la ciutat. La carta s’anirà actualitzant i adaptant en funció dels resultats.

A l'esquerra, la presidenta del Patronat de Turisme de TGN, Inma Rodríguez; i al seu costat, el president de l'Autoritat Portuària de TGN, Josep Andreu. Foto: APT

L’anàlisi dels reptes i de les necessitats que suposa l’increment d’arribada de creueristes a la ciutat, i el fet de que Tarragona s’estreni aquest any com a port base de Costa Cruceros, ha motivat la creació del Programa Integral per a la Recepció de Creuers (PIRC).

“Hem creat un pla que busca l’excel·lència en l’acollida i en l’experiència dels creueristes a la nostra ciutat. És un segment turístic en el que encara estem aprenent i que requereix molta flexibilitat, adaptació i eficiència”, ha explicat la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, qui ha afegit que "la consolidació de Tarragona com a destí regular de creuers és una oportunitat única per l’economia local i pel posicionament turístic, nacional i internacional, de Tarragona. Treballem per estar a l’alçada del repte que se’ns presenta”.

Per la seva banda, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu ha destacat: “El Port de Tarragona assumeix el lideratge del projecte dels creuers, però el paper de la resta d’agents del territori, com és el cas de la Conselleria de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, és fonamental per al projecte de creuers. Hem de tenir en compte que aproximadament el 80% dels creueristes que arriben al Port de Tarragona visiten la ciutat, per tant, l’oferta turística és bàsica per a una excel·lent experiència dels creueristes que ens visiten”.

Què inclou el programa

Punt d’atenció amb informadors turístics a l’arribada dels creuers

Material informatiu: guia de la ciutat, plànol monumental i plànol comerç ZAC

Agenda d’esdeveniments culturals i festius coincidents amb l’arribada, sortida o escala de creuers

2 APPs gratuïtes per visitar Tarragona: una app de realitat virtual de Tarraco i una app amb 4 rutes temàtiques adaptada a turistes amb diversitats funcionals.

Servei de transport des del creuer fins al centre de la ciutat.

Visites guiades als recintes patrimonials a través de les empreses de guies de la ciutat.

Història Viva, cada dissabte l’Amfiteatre acollirà una representació que unirà recreació històrica i tecnologia.

Ciutat de Castells, cada dimecres a la plaça de les Cols o al Pla de la Seu es realitzaran exhibicions castelleres, i cada divendres podran accedir als assaigs de les colles tarragonines.

Visita turística a la primera obra de Gaudí a Tarragona

Ruta gastronòmica “Tarragona, Secret Mediterrani”, per degustar diferents productes i àpats típics tarragonins.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar