loader
menu

CIUTAT

L'EMT encarregarà una investigació externa per auditar els 70.000 euros en despeses de la targeta de l'ex gerent

El Circ Ciutat dimarts, 30 de maig de 2017

Un cop reunit de manera urgent i extraordinari el consell d'administració de l'EMT arran del rebombori generat per la targeta de l'ex gerent, l'Ajuntament ha emès un comunicat en què assegura que l'empresa municipal de transports ofereix a la Fiscalia una compareixença voluntària per fer-li trasllat de tots els documents que els requereixin.

L'Empresa Municipal de Transports també ofereix a la Fiscalia una compareixença voluntària als efectes de portar tota la documentació que li sigui requerida.

En la breu nota enviada des del consistori també s'informa que "de forma immediata" s'obrirà un expedient d'investigació per auditar de manera externa la justificació i motivació de les despeses de la targeta de crèdit de l'ex gerent Mario Cortés entre els anys 2013 i 2016, xifrades en 70.000 euros.

Foto: circdetarragona.com

El comunicat de l'EMT

"La presidenta de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, Begoña Floria, ha informat al Consell d’Administració que l’empresa ofereix a Fiscalia una compareixença voluntària als efectes de portar tota la documentació que sigui requerida.

Així mateix, Floria ha informat que s’obrirà de forma immediata un expedient d’investigació amb un instructor extern a l’EMT per auditar la justificació i motivació de les despeses de la targeta de crèdit de l’exgerent, Mario Cortés."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar