loader
menu

CIUTAT

Repsol ajuda a millorar la imatge i la percepció de la DO Tarragona

El Circ Ciutat dimecres, 31 de maig de 2017

La Denominació d'Origen Tarragona i Repsol han signat un acord de col·laboració que s'emmarca en el suport de la companyia amb la Fira del Vi de la DO Tarragona. De l’acord, en destaca el patrocini d’un “informe per a la millora de la imatge i la percepció de la DO Tarragona”, dirigit pel professor Jaume Salvat, responsable de l’àrea de producte i especialitzat en l’àmbit de l’enoturisme del Parc. Els resultats obtinguts seran de gran utilitat per tal d’establir estratègies i accions concretes per millorar la imatge i la percepció de la DO Tarragona.

Foto: Repsol

Aquest conveni emmarca el suport de Repsol, per quart any, a la “XIX Fira del Vi DO Tarragona 2017”, i al concurs de vins embotellats que enguany celebra la seva 23a edició. L’acord, que s'ha celebrat al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, també contempla el recolzament a la difusió de la Fira mitjançant la Guía Repsol.

La signatura ha anat a càrrec de Josep Lluis Grogués, president de la DO Tarragona, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relaciones Externes de Repsol a Tarragona. Ha acompanyat als signats Jaume Salvat, professor del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de la URV.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar