loader
menu

CIUTAT

Mario Cortés: 'Tots els diners gastats estan justificats i s'han pagat en el marc de l'activitat de l'empresa'

El Circ Ciutat dijous, 01 de juny de 2017

L'ex gerent de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona Mario Cortés s'ha defensat i ha deixat clar que els 70.000 euros en despeses que es van fer amb càrrec a la targeta de crèdit que gestionava durant el 2013 i el 2016 estan "justificats", i "s'han pagat en el marc de l’activitat de l’empresa i consten a la comptabilitat de l’empresa, que ha estat auditada i aprovada en Consell d’Administració amb normalitat".

En un comunicat, l'ex gerent de l'Empresa Municipal de Transports de TGN Mario Cortés es defensa de les acusacions i assegura que tots els diners gastats amb la targeta de crèdit que gestionava estan justificats, s'han pagat en el marc de l'activitat de l'empresa i consten a la comptabilitat

Cortés, a títol personal, ha emès un comunicat en que també reitera que "des de la meva perspectiva crec que no he fet cap mal ús de les despeses imputades a la targeta de l’EMT." L'ex gerent de l'empresa de transports també assegura que està a disposició de la justícia, on hi donarà "totes les explicacions" i on, quan li ho requereixin "defensaré la meva gestió i exerciré les accions necessàries per defensar la meva honorabilitat."

Foto: circdetarragona.com

El comunicat de Mario Cortés

"Davant la petició de declaracions que m’han fet diversos mitjans de comunicació en relació a les notícies sobre el meu ús de la targeta de crèdit de l’Empresa Municipal de Transports, vull manifestar que tots els diners gastats estan justificats, s’han pagat en el marc de l’activitat de l’empresa i consten a la comptabilitat de l’empresa, que ha estat auditada i aprovada en Consell d’Administració amb normalitat.

Des de la meva perspectiva crec que no he fet cap mal ús de les despeses imputades a la targeta de l’EMT. Com a servidor públic, estic a disposició de la justícia per donar totes les explicacions, i és davant la justícia quan m’ho requereixin que defensaré la meva gestió i exerciré les accions necessàries per defensar la meva honorabilitat.

Compto amb el recolzament de la meva família i agraeixo el suport que estic rebent d’amics i companys, aquells que em coneixen tant personalment com professional.

Vull també deixar clar que no faré cap més comentari als mitjans de comunicació fins completada la meva declaració davant la justícia, si així se'm reclama."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar