loader
menu

CIUTAT

Alejandro Fernández renova el seu lideratge al PP de Tarragona

El Circ Ciutat diumenge, 04 de juny de 2017

El Partit Popular de Tarragona es torna a encomanar a Alejandro Fernández. L'ex regidor tarragoní i actual Diputat al Parlament ha estat reelegit president del PP de Tarragona durant el 12è Congrés Provincial, celebrat aquest diumenge a l’Antiga Audiència de Tarragona. El triomf d'Alejandro ha estat incontestable, ja que ha rebut el suport del 96’5% dels compromissaris; i d'aquesta manera continuarà quatre anys més com a màxim responsable popular a les comarques de Tarragona.

Foto: Partit Popular

“Presentem un equip fort, renovat, cohesionat i unit, per tal de continuar recuperant el caràcter guanyador del Partit Popular”, ha explicat Fernández, qui ha destacat “el pacte intergeneracionalal que proposem, per tal de dotar el comité executiu de persones experimentades, persones consolidades i una empenta a la presència de joves procedent de Noves Generacions, la més gran de la seva història a Tarragona”. A l'acte hi han assistit el president del PP català, Josep Maria Garcia-Albiol; i la ministra de Salut, Dolors Montserrat.

Alejandro Fernández tindrà de nou com a mà dreta a Sebastià Domènech, que repeteix com a secretari general del PP de Tarragona. Les cinc vicesecretaries estaran ocupades per Raúl Arranz (Organització); Tomàs Castells (Terres de l’Ebre); Acció Política i Electoral (David Chatelain); Territorial (Francesc Caballero); i Sectorial (Tona Duch).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar