loader
menu

CIUTAT

La Nit Empresarial se centrarà en els reptes que s'obriran al 2018

El Circ Ciutat dilluns, 05 de juny de 2017

Futur, objectius i una mica d’humor per explicar tots els reptes que s’obren amb l’any vinent. Aquests són els tres eixos sobre els quals bascula la Nit Empresarial 2017, organitzada per la Confederació Empresarial de la Provincial de la Província de TGN (CEPTA), que enguany, sota el lema de “2018, tret de sortida” aplegarà diverses intervencions que tindràn com a objectiu destacar quins són els horitzons que s’obren per al sector empresarial de les comarques de Tarragona per l’any vinent.

Foto: CEPTA

L’acte se celebrarà el pròxim 16 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i comptarà amb la ja tradicional entrega de guardons i reconeixements a les empreses que, durant el 2016, han destacat per la seva trajectòria i capacitat d’incidir en el territori. Enguany es lliuraran un total de 13 guardons i 12 reconeixements a diferents empreses. A més, aquesta part de l’acte s’acompanyarà de la intervenció de l’humorista tarragoní Javier Sancho, que ha compartit escenari amb Sant Millan i ha participat en programes de televisió com ‘Sinvergüenzas’ (Neox) i ‘Sopa de Gansos!’ (Cuatro i FDF).

La segona part de la trobada se centrarà en les inversions previstes en el territori i les seves repercussions i, en especial, es farà esment a les possibilitats que s’obren amb els Jocs Mediterranis, que Tarragona acollirà la durant la primavera del 2018. Així, el comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i de la Ciutat Intel·ligent, Javier Villamayor, intervindrà per explicar l’impacte de futur d’aquest esdeveniment. En aquest bloc també hi haurà una taula rodona que comptarà amb les intervencions d’atletes que han viscut l’experiència olímpica, com Santiago Esteva (natació), Sílvia Fontana (natació), Antoni Pinilla (futbol) i Eladi Vallduví (tir).

A banda, es preveuen les intervencions del president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget. Els dos faran referència a diferents aspectes claus de l’economia i les seves repercussions per a l’empresariat tarragoní.

La Nit Empresarial 2017 compta amb el patrocini de BBVA CX, Diputació de Tarragona, Port de Tarragona i Salut i Treball.

Més informació: www.nitempresarial.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar