loader
menu

CIUTAT

El 5è Fòrum Smart TGN tractarà sobre governança i inclusió a les ciutats intel·ligents

El Circ Ciutat dimarts, 06 de juny de 2017

La cinquena edició del Fòrum Smart Tarragona debatrà sobre formes de governança i inclusió a les ciutats intel·ligents. La cita, que tindrà lloc el proper 13 de juny, de 17.30 a 21.00 hores, al Teatre Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense, reflexionarà sobre l’aplicabilitat de la perspectiva smart des de l’àmbit més social, fugint dels tecnologismes i se centrarà en les persones; una reflexió en la línia d’aprofundir en la conceptualització de les Smart Mediterranean Cities.

Foto: Mauri

En la trobada hi participaran tres experts en la matèria: Quim Brugué, politòleg i expert en participació; Ricard Gomà, director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i Fernando Pindado, comissionat de Participació de l’Ajuntament de Barcelona. Tots tres participaran en la primera part de la jornada, que es desenvoluparà a través d’una conversa conduïda pels periodistes Ricard Lahoz i Agnès Llorens.

En la segona part s’exposaran vuit experiències vinculades a Smart governance i Smart Líving. Les presentacions posaran en valor algunes iniciatives que s’estan desenvolupant o han nascut a Tarragona i d’altres que podrien desenvolupar-s’hi provinents d’altres llocs com Barcelona o Saragossa. El format de les intervencions serà dinàmic, amb intervencions curtes que es donaran pas entre elles.

La jornada es tancarà amb un networking entre els presents, i les experiències presentades en el Fòrum Smart s’interrelacionaran per generar noves sinèrgies, en les quals també hi podran prendre part els assistents. En aquest espai de temps també s’exposaran les experiències i projectes desenvolupats per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

El Fòrum Smart, organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, compta amb la col·laboració dels patrons de la Fundació -Ajuntament de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, Repsol i Sorea- a més de Port de Tarragona, SECE, FCC, Tarragona Impulsa i Cooperativa Combinats.

L’assistència és gratuïta però cal formalitzar una inscripció prèviament a http://www.tarragonasmart.cat/mediterranean-city/forum-smart-2017/.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar