loader
menu

CIUTAT

Una errada en el protocol d'emergències barra el pas a una ambulància al Portal del Roser

El Circ Ciutat dimecres, 07 de juny de 2017

Una ambulància intentava atendre un servei a la Plaça del Pallol, però s'ha vist obligada a entrar pel Portal de Sant Antoni. El motiu és que la pilona del Portal del Roser no s'ha abaixat. Per aquests casos hi ha activitat un protocol que aquest matí ha fallat. No és la primera vegada.

Foto: circdetarragona.com

Un grup d'escolars havia realitzat una visita a la maqueta de Tàrraco de l'Antiga Audiència. Quan ja feia una estona que havien marxat, la guia ha alertat als treballadors de l'edifici municipal que un dels nens havia patit un desmai. Ràpidament s'ha trucat al 112 per demanar una ambulància. Quan el vehicle d'emergències s'ha personat en el lloc s'ha trobat amb la pilona del Portal aixecada.

Segons l'Ajuntament de Tarragona, la pilona té un lector de matrícules. Les matrícules dels serveis d'urgència estan registrades -sempre i quan els vehicles no sobrepassin les dimensions del Portal-. Si la pilona no baixa al llegir la matrícula, s'activa el protocol marcat per aquests tipus de casos. Es posa en contacte amb el Centre de Coordinació Sanitari, qui a la vegada ho notifica a la Guàrdia Urbana per tal de que es procedeixi a baixar la pilona a distància. Una acció que aquest matí no s'ha produït i ha provocat que l'ambulància hagués d'anar fins el Portal de Sant Antoni per poder accedir a la Part Alta i finalment atendre al menor.

Els fets han transcendit a través de les xarxes socials. Des del Circ ens hem posat en contacte amb alguns treballadors i veïns dels voltants que han confirmat que no és la primera vegada que passa un incident d'aquest tipus.

Des del consistori i la Guàrdia Urbana encara s'està investigant quin ha estat l'error que ha provocat la demora en el servei de l'ambulància.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar