loader
menu

CIUTAT

Dow celebra els 50 anys a TGN ajudant amb 100.000 dòlars a tres entitats de la ciutat

El Circ Ciutat dijous, 08 de juny de 2017

Dow Tarragona ha donat a conèixer el logotip i tota la imatge gràfica que l'acompanyarà durant la celebració del 50è aniversari des que va arribar a la ciutat, l'any 1967. La companyia vol deixar patent el seu compromís amb la societat, amb el medi ambient, amb la sostenibilitat, amb la innovació... i fruit d’aquest compromís, realitzarà una aportació econòmica de 100.000 dòlars en concepte d’ajut a tres entitats de la ciutat de Tarragona.

D'esquerra a dreta: Ignasi Cañagueral, director de Sostenibilitat de Dow Ibèrica; Anton Valero, general manager de Dow Ibèrica; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona. Fotos: circdetarragona.com

Valero i Sariol, descobrint el logotip commemoratiu del 50è aniversari de DOW Tarragona. Fotos: circdetarragona.com

D'esquerra a dreta: Ignasi Cañagueral, director de Sostenibilitat de Dow Ibèrica; Anton Valero, general manager de Dow Ibèrica; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona i Josep Boronat, director de Comunicació, Relacions Institucionals i Serveis Generals de Dow Tarragona. Fotos: circdetarragona.com

Els destinataris seran un centre d’educació especial per a infants, el projecte de creació d’un gegant per a una entitat que realitza el programa per la presència de la ciutadania amb discapacitat a les festes de la ciutat; i una entitat sense ànim de lucre que treballa en matèria de conservació de l’entorn.

Aquests tres projectes amb els quals col·laborarà Dow “encaixen a la perfecció amb els tres grans pilars que defineixen els Objectius de Sostenibilitat 2015-2025, com són "desenvolupar el potencial de les persones i de la ciència; valorar la natura; i la col·laboració decidida amb la societat”, segons ha explicat Ignasi Cañagueral.

El 28-J comencen les celebracions

Entre els principals actes previstos destaquen l’acte institucional del 50è aniversari, que tindrà lloc el 28 de juny i que comptarà amb la presència de més de 800 assistents entre els quals destacades autoritats com Andrew Liveris, director mundial de Dow Chemical, Luis de Guindos, ministre d’Economia, Indústria i Competitivitat, i Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat.

Un altre dels actes marcats al calendari de DOW Tarragona és el 16 de setembre, quan tindrà lloc una nova edició del programa de participació “Festa x Tothom”, que enguany comptarà amb la col·laboració de la Fundació PortAventura. D’altra banda, als mesos d’octubre i novembre tindran lloc les tradicionals jornades de portes obertes, que enguany seran més obertes que mai ja que també hi assistiran grups d’interès de la comunitat que envolta la companyia.

"Mirar endavant, cap al futur i, per tant, en connexió directa amb els nostres Objectius de Sostenibilitat 2015-2025”, segons ha detallat el director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Jaume Sariol. Ell, junt amb Anton Valero, general manager de Dow Ibèrica; Ignasi Cañagueral, director de Sostenibilitat de Dow Ibèrica; Claudia Tagliavini Directora de Comunicació de Dow Iberica i Josep Boronat, director de Comunicació, Relacions Institucionals i Serveis Generals de Dow Tarragona, han estat els encarregats de presentar en societat tots els detalls del 50è aniversari de l’arribada de la companyia a Tarragona.

El logotip, una brúixola

Després d’un breu repàs als principals fets històrics que han marcat aquesta trajectòria de cinc dècades, s’ha presentat el logotip de l’efemèride. "És una brúixola emmarcada en el número 50, amb la qual cosa fem convergir l’efemèride amb l’orientació i compromís de Dow amb la sostenibilitat”, ha indicat Sariol.

DOW també ha donat a conèixer els set objectius del tercer pla decennal de sostenibilitat 2015-2025: Liderar l’agenda per a la Sostenibilitat, generar innovació que marqui la diferència, fomentar una economia circular, valorar la natura, ampliar la confiança en la tecnologia química, involucrar els empleats per assolir l’impacte més ampli i mantenir el lideratge mundial en operacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar