loader
menu

CIUTAT

El plenari debatrà sobre l'intrusisme en el servei de taxi a TGN

El Circ Ciutat divendres, 09 de juny de 2017

El ple municipal debatrà sobre el servei de taxi a Tarragona. La CUP defensarà una moció en que proposen lluitar contra l’intrusisme en el sector i facilitar l’accés als usuaris mitjançant trajectes més curts, la creació de microparades i l’escurçament consegüent del cost final per als passatgers.

Foto: circdetarragona.com

Segons la formació anticapitalista, la problemàtica del sector del taxi a la ciutat és diversa i se centra, entre d’altres casos, "en la presència de taxis il·legals que suposen una competència deslleial al sector reglat, que per la seva banda sí que ha d’acomplir amb les càrregues impositives i legals pertinents".

Els cupaires proposen la creació de microparades, que ajudarien a donar una cobertura superior al terme de la ciutat, també ajudaria a frenar aquest intrusisme per part d’altres que realitzen un servei il·lícit. Alhora, també reclamen la creació d’algunes parades concretes ―com és al CAP Muralles o al Campus Sescelades― per facilitar l’accés a centres de salut, universitats o hotels.

Amb aquestes mesures, segons la CUP, es reduirien els trajectes de vehicles, amb tots els avantatges que això suposaria: reducció de trànsit rodat, disminució de la contaminació i més rapidesa i agilitat per a usuaris. Finalment, també es reclama equitat entre els autobusos i els taxis, que també ofereixen un servei públic, per tal que tots dos serveis puguin circular pel mateixos indrets, com són el carrer Colom i l’estació d’autobusos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar