loader
menu

CIUTAT

Tarragona reuneix a la maçoneria espanyola

El Circ Ciutat dissabte, 10 de juny de 2017

Tarragona ha estat seu de l'Assemblea General de la Gran Logia Simbólica Española (GLSE), que ha reunit els diputats escollits per les lògies de la obediència de la Maçoneria Espanyola que actualment presideix, com Sereníssima Gran Maestre, Nieves Bayo Gallego; un càrrec que deixa després de la trobada a TGN.

Nieves Bayo, Serenísima Gran Maestre. Foto: cedida

L'elecció de Tarragona es deu a que la lògia local, Llum i Llibertat, compleix els deu anys de l'obertura del taller a la ciutat, i durant l'assemblea s'ha presentat una breu explicació de la història de la maçoneria a Tarragona.

Més de 100 persones de diferent graus maçònics han participat en els treballs previstos en l'Assemblea, entre els quals destaca la reforma dels Estatuts, que actualitzen alguns conceptes adequant-los a les actuals exigències de la societat global i de les TIC. A més, han assistit delegacions convidades de Portugal, França, Luxemburg, Suïssa i Bèlgica. La GLSE celebra aquest any el tricentenari de la maçoneria simbòlica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar