loader
menu

CIUTAT

Jaume Marí, premi Pere Anglada a títol pòstum

El Circ Ciutat dissabte, 10 de juny de 2017

El Moll de Llevant de Port Tàrraco va ser escenari el divendres 9 de la primera edició dels Premis Pere Anglada; una iniciativa engegada pel Partit Demòcrata de Tarragona, que té com a objectiu reconèixer la tasca d'algun tarragoní o tarragonina. Com ja es va anunciar, enguany el guardó s'entregava a títol pòstum, per a Jaume Marí, director general de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, traspassat recentment.

Foto: PdeCAT

L’acte també va comptar amb la intervenció del President Mas, qui, davant de la família de Marí i dels membres de La Muntanyeta, va assegurar que persones com en Jaume Marí -i com la que posa nom al guardó, Pere Anglada- “són exemplars perquè des de l’anonimat i sense protagonisme posaven tota la seva energia a favor de la gent necessitada”.

El president local del PDeCAT, Albert Puñet, va recordar “les figures paral·leles de Pere Anglada i de Jaume Marí, com dos referents que han de seguir sent un mirall per a la gent de la ciutat de Tarragona" i alhora va lloar-los tot afirmant que “segur que des d’allà dalt, allà a on estiguin, es deuen sentir orgullosos de tots nosaltres”.

Puñet va subratllar “la tenacitat i la constància” de Pere Anglada, motiu pel qual s’ha creat aquest guardó de reconeixement a entitats o persones de la ciutat de Tarragona que vulguin millorar la vida dels ciutadans. El PdeCAT va lliurar també una aportació econòmica de 600 euros a la directora del centre la Muntanyeta, Nuria Buira.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar