loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre musical durant la nit de Sant Joan

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 12 de juny de 2017

Tarragona tornarà a tenir revetlla pública la vigília de Sant Joan, i novament a la Rambla Nova, just després de mitjanit, un cop encesa la foguera. L'Ajuntament opta novament per treure la revetlla de la plaça de la Font i traslladar-la més al centre. Enguany anirà a càrrec de l’orquestra Contraband, amb un important repertori de versions de les cançons més populars dels últims temps.

Font: Ajuntament de TGN

Abans, però, hi ha previstos diversos actes com l’arribada del Foc i el seu pas per la ciutat en cercavila, així com d'altres propostes musicals, com la Nit de Sant Joan amb els Xiquets, a la plaça dels Àngels, organitzada per la colla matalassera.

El dissabte 24 de juny, Diada de Sant Joan, a les 19.30h a la plaça de la font hi haurà jornada castellera a càrrec de les quatre colles de la ciutat.

Durant els dies previs, també se celebraran diversos actes relacionats amb el Foc de Sant Joan, com són una exposició i una xerrada entorn de la tradició de les falles a Tarragona, el dijous 15 i la Desvetlla dels Ninots de les Foguerades que serà dissabte 17a les 23.30h pels carrers de la Part Alta.

El dissabte 17 també s'iniciaran els actes amb motiu del Dia Internacional de la Música. L’Associació de Músics de Tarragona (aMt), proposarà, un any més, un concert tribut a La Capsa de Música de la Tabacalera a partir de les 23h. Enguany serà en homenatge a Madonna.

D'altra banda, la ciutat s’apropa a l’estiu amb diverses celebracions de caràcter tradicional que ens marca el calendari, com el Corpus Christi, que tindrà lloc aquest diumenge 18 de juny. Veurem sortir al carrer diferents elements del Seguici Popular a partir de les 17.45h en anada a Professó des de la plaça de la font fins al Pla de la Seu, però des de les 9h del matí i durant tot el dia podrem contemplar l’Ou com balla, a la font del claustre de la Catedral, així com degustar la tradicional coca de cireres a la plaça de la Font.


Documents

Programació Sant Joan Tarragona 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar