loader
menu

CIUTAT

L'hotel del Pla de la Seu, en punt mort

Sergi Casado Ciutat dimecres, 08 de maig de 2013

El grup promotor del futur hotel de luxe de Tarragona, que s'ubicarà a Ca l'Ardiaca, al Pla de la Seu, encara no ha sol·licitat la llicència de construcció. Tot i que fa un mes, aproximadament, l'empresa de Saragossa Desarrollos Arbe va enviar operaris fins al casc antic tarragoní, la seva missió no era, ni tan sols iniciar els treballs previs a la gran obra, sinó únicament enllestir els treballs d'urgència ordenats per l'Ajuntament de Tarragona mesos enrere.

Un camió de la promotora del futur hotel del luxe de Ca l'Ardiaca. / circdetarragona.com

Es tractava d'un requeriment enviat pel consistori davant el risc d'esfondrament que patia l'edifici. Per aquest motiu, es van instal·lar unes bastides a tota la façana de l'immoble, tot i que les tasques suggerides per l'Ajuntament no es van realitzar fins fa dues setmanes. Es van tapar alguns forats, es van fer treballs de consolidació de la façana i es van instal·lar unes bigues de ferro per subjectar l'estructura.

De totes maneres, l'empresa constructora encara no ha demanat formalment la llicència per començar, amb la qual cosa els terminis fixats inicialment, que apuntaven que els treballs començarien entre l'abril i març no s'estan complint. Encara s'han de començar tots els treballs previs, que consisteixen a restaurar els murs i fer excavacions arqueològiques pertinents.

Segons fonts consultades pel Circ, la tramitació de la llicència podria trigar un mínim de dos o tres mesos, tot i que durant aquest període el consistori podria donar permís a l'empresa perquè iniciï els treballs. Fonts de l'Ajuntament, però, han confirmat que comencen a estar recelosos i no entenen les raons per les quals l'empresa Desarrollos Arbe està alentint tant l'inici del futur hotel de cinc estrelles. Fins i tot, ja dubten que l'empresa vulgui executar una obra de tanta envergadura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar