loader
menu

CIUTAT

L'oci nocturn de la Part Baixa s'alia per dinamitzar el barri

El Circ Ciutat dimecres, 14 de juny de 2017

La Part Baixa de Tarragona compta amb un nou col·lectiu que lluitarà per revitalitzar-la. Sota el nom #BaixaTGN, els responsables de la Sala Premium i de la Sala Zero han constituït una nova entitat que neix amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de dinamitzar aquesta zona de la ciutat i alhora donar un impuls també a tot el seu teixit empresarial.

Foto: ZERO Produccions

Les organitzacions responsables de la gestió de les dues principals sales de la zona, (Premium Group i ZERO Produccions) s'uneixen sota aquest paraigües per tal d'elaborar accions conjuntes de projecció exterior, així com presentar-se com un sol interlocutor davant de l'Administració i la ciutadania.

#BaixaTGN arrenca amb vocació d’agrupar el teixit empresarial, incloent-hi els bars i restaurants de la zona, i contribuir a explotar, d’aquesta manera, les potencialitats d’un espai que s’està revitalitzant considerablement.

Més enllà de les activitats conjuntes organitzades des de #BaixaTGN, els membres fundadors de l’entitat es plantegen com a objectiu la col·laboració en matèria de civisme i neteja. Les reclamacions són compartides amb l'Associació de Veïns del Barri del Port, amb la qual compten també en l'impuls de #BaixaTGN tot convidant-la a formar-ne part de les reunions ordinàries, per tal de demanar-los opinió sobre totes les activitats que es volen plantejar.

El barri gaudeix de grans potencialitats que #BaixaTGN considera que cal explotar. És per això que l’entitat estrenarà el seu programa d’activitats durant les pròximes festivitats de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla, amb propostes destinades a tota la ciutadania i organitzades en col·laboració amb l’Associació de Veïns del Barri del Port.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar