loader
menu

CIUTAT

Un muntatge de la CUP ironitza sobre els 5 anys de retard en una obra municipal a SPiSP

El Circ Ciutat dijous, 15 de juny de 2017

Els veïns de la plaça Amèrica, al barri de Sant Pere i Sant Pau, en la zona coneguda com la Cinquena Promoció, han topat avui dijous amb una gran imatge en blanc i negre on l'alcalde Ballesteros s'abraça amb el seu ex soci de govern, l'actual diputat al Parlament Alejandro Fernández. Entre rialles, Ballesteros i Alejandro fan burla sobre les obres.

Fotos: CUP Tarragona

Fotos: CUP Tarragona

El muntatge ha aparegut damunt d'un cartell de l'Ajuntament de Tarragona que anuncia una intervenció municipal a la plaça, pressupostada en 582.000 euros. El cartell, però, és de 2012; i de l'obra només se sap que ja acumula un endarreriment de cinc anys.

El responsable d'empaperar el rètol ha estat el grup municipal de la CUP. Amb un missatge irònic que fa referència a la demora en la intervenció pública, els anticapitalistes denuncien que 5 anys després encara no s’hi ha actuat, malgrat les proves de càrrega que es van fer el 2012 i les consignacions pressupostàries posteriors.

El rètol que la CUP assenyala fa pública una inversió total de 582.104,82 € i, segons la CUP, «hem pogut comprovar que hi havia la consignació pressupostària que preveia una inversió, corresponent a l’exercici 2015, valorada en 200.000 €», i també es pot constatar que durant tres dies, de l’11 al 15 de juliol de 2012, s’hi van fer les proves de càrrega necessàries per convertir la plaça en una zona enjardinada. Més enllà d’això, asseguren, no s’hi ha fet res.

Per a la CUP la qüestió va més enllà: «es va posar el rètol pocs dies abans de les passades eleccions municipals del 2015 i, fins a data d’avui, és allà i no s’hi ha intervingut per res ni sabem si es farà. Som conscients que hi pot haver un problema pel fet que s’atribueixi la titularitat de la plaça als propietaris del pàrquing, però és incomprensible que passats tots aquests anys encara no hagin aclarit res». Els cupaires demanaran explicacions sobre el projecte al proper ple.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar