loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una jove pintora tarragonina triomfa a les xarxes amb un retrat de la cantant Rihanna

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 15 de juny de 2017

Més de 26.000 likes i més de 10.000 retuits en poc més de 24 hores. Aquesta és la viralitat que ha agafat a les xarxes, principalment a twitter, un retrat de la cantant Rihanna fet per una jove tarragonina de 16 anys. L'artista és Núria Jové, una estudiant de l'Institut Tarragona que té com a grans passions la pintura i la cantant Rihanna.

Una imatge de Núria Jové amb el quadre de Rihanna. Foto: twitter

Un cop acabat el quadre, després d'1 any i tres mesos de feina, la primera xarxa on Jové va penjar el retrat va ser a Instagram. Al cap d'unes hores també ho va compartir al seu perfil de twitter, on ja es va desfermar. "Al cap de 20 minuts ja hi havia més de 200 retuits", ens explica Jové, fan declarada de l'artista Rihanna.

Tot i l'allau de RT, likes i comentaris... de moment, la jove artista tarragonina no ha rebut cap missatge ni cap menció de la pròpia Rihanna. "Del seu principal club de fans, sí, el RihannaDaily, però d'ella encara no [...] estic resant", indica la Núria, per qui la passió per Rihanna no és només per la música i les seves lletres, sinó també pel paper de la cantant de Barbados en el món de la moda.

La Núria pinta des dels 11 anys, quan, segons explica, "ja anava a dues escoles de pintura". Llavors es va fer fan de Rihanna, a la que considera la seva ídol, i a la qual ja va poder veure l'any passat en un concert a Barcelona. "Em vaig passar les dues hores de concert plorant", recorda Jové.

Un cop acabada l'ESO, la jove artista vol continuar el seu idili amb la pintura i per això té previst fer el batxillerat artístic al Martí Franqués.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar