loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN descarreguen el primer 4d8 amb l'agulla de la temporada

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 19 de juny de 2017

Els Xiquets de Tarragona van descarregar ahir el primer 4d8 amb l'agulla de la temporada. Ho van fer a la plaça Sant Jaume de Barcelona, amb motiu del 48è aniversari dels Castellers de Barcelona, amb qui els matalassers van compartir diada, juntament amb els Castellers de Sabadell.

4d8 amb l'agulla. Fotos: Eloísa Ruiz

Pilar de 6. Fotos: Eloísa Ruiz

Pel que fa al 4d8 amb l'agulla, el castell va pujar sensiblement nerviós, lògic en tractar-se d'una estrena, una mica tancat pels pisos superiors, però es va descarregar sense problemes. Era el primer des de 2015, després que l'any passat només van poder carregar aquesta estructura en dues ocasions.

A partir d'aquí la diada va anar rodada per als del carrer Santa Anna. En segona ronda, els xiquets van descarregar un 3d8 impecable que no va suposar cap esforç extra. Per acabar les rondes de castells van fer un 4d8 que es va mostrar assentat i tranquil en tot moment. Els matalassers van cloure la seva actuació amb pd6 sense cap tipus de problema. El mateix cap de colla, Sergi Feijoo, va reconèixer que "estan molt contents amb el pilar."

Feijoo també es va mostrar content pel conjunt de l'actuació, tot assegurant que l'objectiu de cara Sant Joan "és intentar ajuntar els castells de vuit i mig amb el pilar de 7." A més també va afegir que "en quan es pugui es tirarà el primer castell de 9, tot depèn de l'assistència als assajos."

Per la seva banda els Castellers de Barcelona van realitzar el 5d8, 4d9f, i3d9f, id3d9f, 3d8 i pd5. I els Castellers de Sabadell, rl 7d8, 2d8f, 3d8 i vano de 5.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar