loader
menu

CIUTAT

Mossos i Guàrdia Urbana s'uneixen per combatre els carteristes

El Circ Ciutat dilluns, 19 de juny de 2017

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana lluitaran plegats durant l'estiu contra els carteristes a les zones més turístiques de Tarragona. L’objectiu principal del dispositiu engegat pels dos cossos policials és la de fomentar la prevenció, tot i que la tendència és positiva i no hi ha un augment d’aquesta tipologia delictiva.

Foto: circdetarragona.com

Tenint en compte l’arribada de creuers a Tarragona i les posteriors visites dels seus passatgers, es manté la coordinació amb el Patronat de Turisme de Tarragona per a la difusió del pla i fomentar un contacte permanent en cas que es produeixi algun fet delictiu.

Algunes de les accions més destacades d’aquest pla especial consisteixen en tenir una presència de patrulles mixtes uniformades i de paisà en els eixos comercials i turístics més concurrents de la ciutat.

Dins del marc d’aquest campanya, les patrulles mixtes mantenen una interlocució i contacte constant amb els comerciants per a la detecció de possibles incidències amb turistes i ciutadans. En aquest sentit, s’han repartit tríptics en els quals hi ha consells de seguretat molt útils per prevenir i actuar en cas de patir un furt.

Tota aquesta planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d’acció de la campanya d’estiu de 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar