loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona farà pedagogia del fet casteller

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 20 de juny de 2017

La recuperació de l'escola de castells, a càrrec de la Colla Jove, un taller fet a mida conèixer per primera vegada el món casteller a càrrec dels Xiquets de Tarragona o convidar els turistes i visitants a gaudir en primera persona d'experiències castelleres.

D'esquerra a dreta, els pilars de les quatre colles de la ciutat: Xiquets de TGN, Colla Jove, Xiquets del Serrallo i Castellers de SPiSP. Foto: Mauri

Aquestes són les novetats més destacades de la cinquena edició de "Tarragona, Ciutat de Castells", el certamen amb que l'Ajuntament de Tarragona projecta el fet casteller i el difon a través de les quatre colles de la ciutat. Enguany, a més, hi haurà un recorregut per la història dels castells, activitat proposada per les dues colles grans de la ciutat.

Notorietat i posicionament turístic

"Tarragona, Ciutat de Castells" va començar el 2013 des de Patronat Municipal de Turisme, com una activitat cultural d’interès turístic, amb la voluntat d’aconseguir notorietat i posicionament turístic a la ciutat i alhora, capitalitzar un dels principals recursos culturals i tradicionals com són els castells, representats per les quatre colles castelleres de la ciutat: Jove, Xiquets, Castellers de SPiSP i Xiquets del Serrallo.

La presentació del certamen ha tingut lloc al Balcó del Mediterrani, on les quatre colles hi han fet un pilar. Ciutat de Castells arriba enguany amb moltes propostes de caire divulgatiu “per a projectar el potencial de les nostres colles i reforçar la marca Tarragona associada al fet casteller, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”, ha assenyalat la consellera i Presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar