loader
menu

CIUTAT

La Baixada del Roser, de nou tancada al trànsit

El Circ Ciutat dimecres, 21 de juny de 2017

La Baixada del Roser tornarà a quedar tancada al trànsit, tot i que ara només durant dos dies, tres com a màxim; del 26 al 28 de juny. En aquesta ocasió, la prohibició de circular per una de les vies de sortida de la Part Alta es deu a les obres de millora del paviment del carrer.

Foto: circdetarragona.com

Tot i que la Baixada del Roser ja va estar tallada a la circulació durant els mesos de gener i febrer d'enguany a causa de les obres de restauració de la Muralla, l'Ajuntament de Tarragona ha informat que el motiu d’aquestes tasques d’arranjament "es deu a la recent reobertura al trànsit, ja que dos mesos més tard s’ha comprovat que el paviment requereix d’un reforç en l’asfaltat, perquè s’han produït uns lleus esfondraments pel pas de vehicles, al tram inicial de la Baixada del Roser a tocar de la plaça de Sant Joan"

Segons el consistori, el desperfecte es resoldrà construint una llosa de formigó d’una extensió aproximada de 2x3 metres sobre la qual es col·locarà un paviment asfàltic.

D'aquesta manera, la mobilitat pel nucli antic tarragoní tornarà a veure's condicionada i, molt probablement, les imatges de conductors perduts pels carrerons de la Part Alta es repeteixin, encara que només durant dos dies. El consistori ha explicat que les tasques de control d’accés pel Portal de Sant Antoni i les indicacions de recorregut alternatiu per als vehicles autoritzats, les realitzaran efectius de la Guàrdia Urbana i no s’introduiran canvis en la senyalització estàtica, "donada la brevetat de les obres".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar