loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El Consorci d'Aigües de TGN estrena una nova planta d'ozó

El Circ Més enllà de TGN dimecres, 21 de juny de 2017

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha estrenat nova planta d'ozó, que substitueix el clor en el procés de potabilització, millora la qualitat de l’aigua, redueix l’impacte en el medi ambient i suposa un estalvi econòmic de fins a 200.000 euros anuals.

Foto: CAT

La nova planta d’ozó, inaugurada pel President Puigdemont, s’ha construït en terrenys de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de l’Ampolla i dona servei als 62 ajuntaments i 26 indústries que formen part del Consorci. En total, 700.000 persones a l’hivern i prop d’1,5 milions durant els mesos d’estiu.

Després de la projecció d’un vídeo institucional del CAT, el president ha visitat la sala de control del Consorci, acompanyat del president del Consorci, Albert Abelló; del director-gerent, Josep Xavier Pujol, i dels alcaldes de Tarragona i Reus, Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer, entre altres autoritats. Tot seguit s’han desplaçat a la nova planta d’ozó, on ha descobert la placa commemorativa de la inauguració. L’acte s’ha tancat amb els parlaments institucionals de l’alcalde de l’Ampolla, del president del Consorci i del president Puigdemont.

La instal•lació, que substitueix el clor en el procés de potabilització, millora la qualitat de l’aigua, redueix l’impacte en el medi ambient i permet estalviar fins a 200.000 euros anuals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar