loader
menu

CIUTAT

Els empresaris del Port Esportiu alerten de la gestió 'nefasta' de Nàutic TGN SA en els darrers vint anys

El Circ Ciutat divendres, 23 de juny de 2017

L'Associació d'empresaris del Port Esportiu de Tarragona (AEPORT) ha alertat novament de la mala gestió de l'espai que ve fent la societat Nàutic Tarragona SA (NTSA). En un comunicat, el col·lectiu que actualment formen vuit propietaris de locals, denuncien novament que la societat NTSA ha comès errors a l'hora de repartir les despeses mensuals que recauen sobre els locals, reiterant que és una pràctica que es fa des de fa vint anys.

Fotos: circdetarragona.com

AEPORT denuncia que la manera de procedir de NTSA amb el tracte amb els propietaris de locals no s'ajusta al repartiment que preveu el Reglament de Règim Interior. A més, asseguren que han detectat "el que semblen greus irregularitats en l'aplicació dels coeficients de les seves propietats".

Els empresaris del Port Esportiu, que posseeixen 6.700 m2, venen emetent senyals de S.O.S. des de fa anys, i per això també critiquen "la inacció de NTSA en l'estudi i desenvolupament d'un projecte per optar a l'ampliació de la concessió del Port Esportiu". Consideren que "s'està perdent un temps preciós" i que s'està atemptant directament contra els interessos dels empresaris per la devaluació constant de les seves inversions. AEPORT, en canvi, sí aplaudeix el paper de l'Autoritat Portuària de Tarragona, fins fa poc màxim accionista de NTSA; un privilegi que ara té el Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT) des de fa poc més d'un any. Els propietaris de locals celebren "l'esforç de l'Autoritat Portuària per conciliar postures".

El Circ s'ha posat en contacte amb Nàutic Tarragona SA, l'ens gestor del Port Esportiu, i ha evitat fer declaracions.

El comunicat d'AEPORT

"Des de fa vint anys, l'ombra d'una nefasta gestió, planeja sobre Nàutic Tarragona SA, gestor del Port Esportiu. Recentment, l'Associació d'Empresaris del Port (AEPORT) ha aconseguit proves evidents que demostren els errors comesos per part de Nàutic en efectuar el repartiment de les despeses mensuals que recauen sobre els locals del Port Esportiu i que, a més de no ajustar-se al repartiment que el Reglament de Règim Interior preveu, han servit com a excusa a Nàutic, per efectuar possibles usurpacions de bastants locals, els propietaris no van poder fer front als elevats imports girats per aquest concepte.

A més, en els últims mesos, AEPORT, ha detectat el que semblen greus irregularitats en l'aplicació dels coeficients de les seves propietats, i que com les despeses, des de l'inici de la seva activitat l'any 1.996, vénen arrossegant els empresaris del Port.

AEPORT desitja evidenciar la inacció de NTSA en l'estudi i desenvolupament d'un projecte per optar a l'ampliació de la concessió del Port Esportiu, perdent un temps preciós que, alhora d'atemptar directament contra els interessos dels empresaris per la devaluació constant de les seves inversions, pot acabar amb un dels entorns més privilegiats de Tarragona, en contraposició amb l'esforç de l'Autoritat Portuària per conciliar postures i que com succeeix en l'actualitat, posa tot el seu esforç i disposició econòmica per a la construcció d'una passarel·la que aproparà definitivament el Port a la ciutat."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar