loader
menu

CIUTAT

Josep Maria Bonet és l'escollit per ser el nou gerent de Serveis Socials

Sergi Casado Ciutat dimecres, 08 de maig de 2013

L'equip de govern del PSC a l'Ajuntament de Tarragona ja té damunt la taula el nom del nou gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMMS). Es tracta de Josep Maria Bonet, l'actual gerent de l'empresa de Mitjans de Comunicació (EMMCT), que rellevaria en el càrrec Antonio Muñoz, qui va dimitir el passat dimarts arran d'unes pressumptes contractacions il·legals durant l'any 2011, i que han esquitxat la regidoria gestionada per Victòria Pelegrín.

Josep Maria Bonet, actual gerent de l'empresa municipal de Mitjans de Comunicació (EMMCT). / diputatssocialistscamp.blogspot.com

Fonts consultades pel Circ han confirmat que Bonet, militant del Partit dels Socialistes des de l'any 1990, és la persona escollida per posar-se al capdavant de l'IMMS els dos anys que resten de mandat municipal, malgrat que la proposta formal i oficial encara no li haurien fet. En el cas que Bonet accedeixi finalment al càrrec, abandonaria la gerència de l'ens municipal de mitjans de comunicació i de Tarragona Ràdio i també quedaria fora de l'estructura directiva de la futura agrupació d'interès econòmic, en la qual, a priori, havia d'assumir l'àrea comercial, junt amb Sergi Arts (actual director gerent d'Aparcaments) i de Mario Cortés (gerent de l'empresa de Transports), que assumirien altres competències.

Tot i que la notícia ha transcendit just l'endemà que la regidora de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín, acceptés la dimissió de l'antic gerent, Antonio Muñoz, tot apunta que el nom de Bonet ja circulava des de feia alguns dies, ja que fonts de l'oposició, principalment CiU i PP tenien constància que el gerent de Mitjans podria ser l'escollit. El nomenament del nou gerent de Serveis Socials podria fer-se efectiu en el proper plenari municipal.

Bonet forma part de l'executiva local del PSC de Tarragona i és el responsable de les relacions amb les entitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar