loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Ballesteros, finalista al premi 'Petxina Tancada' per no comunicar bé l'ajornament dels Jocs de 2017

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 23 de juny de 2017

Com cada any per aquestes dates, el Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona premia i també castiga les seves fonts informatives. Ho fa en funció de si ha facilitat la tasca als professionals de la informació. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, és un dels finalistes al premi de la Petxina Tancada, que 'premia' a la pitjor font. La mala gestió comunicativa dels Jocs del 2017 amb motiu de l'ajornament fins el 2018 no han passat desapercebuda per als periodistes.

Foto: circdetarragona.com

Ballesteros, en qualitat de president de la Fundació Tarragona 2017, 'competirà' per la Petxina Tancada amb la presidenta del consell d’administració de l’Hospital Sant Joan de Reus, Noemí Llauradó, per no haver facilitat la feina als periodistes en els diferents moments de crisi ocorreguts al centre hospitalari. El tercer nominat és el CF Reus Deportiu, per a Xavier Llastarri i Joan Oliver, president i conseller delegat del club per dur a terme una política comunicativa poc oberta amb els mitjans i limitar el contacte amb futbolistes i tècnics.

Els candidats a la 'Petxina Oberta', que premia just el contrari que la tancada, també són tres: Raquel Sans, cap de gabinet de la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona; el Gabinet de comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya; i la plataforma Trens Dignes.

Els guanyadors es decidiran el proper 6 de juliol, in situ la nit de la festa, que començarà a les 20.30 hores a la terrassa del Parc de les Granotes, amb l’apertura de les urnes perquè els col·legiats i col·legiades puguin dipositar-hi el vot. A les 21.00 hores, començarà la gala de lliurament dels guardons i, un cop entregades les estatuetes, es farà la ja tradicional rifa entre tots els col·legiats i col·legiades que hagin votat.

A més a més, enguany es retrà homenatge als periodistes jubilats que formen part del Col·legi de Periodistes a Tarragona, així com als integrants de les diferents juntes de la demarcació que, durant 31 anys de treball desinteressat,


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar