loader
menu

CIUTAT

Els càmpings de Tarragona sumen esforços

El Circ Ciutat dilluns, 26 de juny de 2017

Els 7 campings que hi ha dins del terme de Tarragona sumen esforços. Des d'avui, els càmpings Las Salinas, la Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Móra, Tamarit Park, Trillas Platja i Caledònia queden integrats dins de l'Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat.

Foto: Càmpings Tarragona Ciutat

Foto: circdetarragona.com

El naixement de la nova agrupació obeeix precisament a la recerca de ponts més eficaços de relació amb les administracions més properes, donada la complexitat de la gestió d'aquests nous espais que són l'aparador de la ciutat per desenes de milers de visitants. Es busquen sinèrgies per avançar en matèria de llicències, urbanisme, accessos, neteja de platges, seguretat ... i mantenint sempre la bona sintonia amb l'Associació provincial de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

El president de la nova agrupació, Agustí Peyra, ha posat en valor la tutela del patrimoni natural que realitzen els càmpings tarragonins (70 Ha. de massa arbòria), “que han evitat la construcció a primera línia de mar i han preservat un paisatge privilegiat”, i la forta inversió en energies renovables (plaques solars, calderes de biomassa, recuperació d'aigües pluvials...) que els ha valgut l'obtenció del certificat europeu EMAS, el reglament comunitari d'eco-gestió i eco-auditoria.

Càmpings Tarragona Ciutat també pretén fer visible la seva aportació a la societat tarragonina a través del suport a iniciatives culturals i socials. Des de fa cinc anys és un dels patrocinadors de Tàrraco Viva; en la present edició ha costejat l'allotjament per a unes 50 persones entre gladiadors, músics i personal vinculat a l'organització, amb prop de 200 nits en bungalows de primera categoria.

L'arrencada del nou col·lectiu de càmpings tarragonins ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha posat en relleu el fort impacte econòmic del turisme al PIB de la ciutat, i en concret el pes específic del subsector dels càmpings.

Des de Càmpings Tarragona Ciutat han repassat els 60 anys d'història dels càmpings de la ciutat i han subratllat la necessitat d'un diàleg fluid amb les institucions municipals per poder encarar els reptes que planteja la forta exigència d’un sector que en els últims anys tendeix a transformar aquests espais en resorts de luxe amb tot tipus de serveis i comoditats. “Necessitem suport per a poder invertir i estar a l'altura dels càmpings de la competència”, ha demanat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar