loader
menu

CIUTAT

El programa 'Treball als barris' dóna feina a més d'una trentena d'aturats de la Part Alta i Campclar

El Circ Ciutat dilluns, 26 de juny de 2017

Més d'una trentena de veïns de la Part Alta i de Campclar en situació d'atur han començat a realitzar tasques de neteja, rehabilitació i manteniment a espais municipals contractades en el marc del programa d’experienciació laboral Treball als Barris, coordinat per l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.

Foto: Ajuntament de TGN

Els 36 participants d’aquesta edició del programa són residents al nucli antic tarragoní i al barri de Campclar que es trobaven en situació d’atur. Tots ells han superat una formació de dos mesos i del 19 de juny fins al 18 de desembre estan contractats a jornada completa per realitzar les tasques assignades.

Durant aquest mesos faran tasques de neteja, rehabilitació i manteniment a diferents dependències públiques: espais del Servei Municipal de l’Habitatge (SMHAUSA), recintes patrimonials del Museu d’Història i centres educatius del barri del Campclar.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha destacat que l’objectiu del programa “és que els participants adquireixin experiència professional i puguin millorar la seva ocupabilitat”.

El programa està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i fons propis de l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar