loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Valencia Brass Band obre el 17è Festival Internacional de Música de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 28 de juny de 2017

La Valencia Brass Band ofereix aquest divendres, 30 de juny, el concert inaugural i gratuït del 17è Festival Internacional de Música. L’actuació començarà a les 23 hores a la Plaça de la Pagesia, a la Part Alta de Tarragona. La formació està integrada per una trentena de músics professionals de diferents punts del País Valencià de les especialitats de vent-metall i percussió dirigits per Enrique Alborch Tarrasó.

Fotos: Diputació de Tarragona

Fotos: Diputació de Tarragona

El seu repertori, adreçat a tot el públic, contempla estils diversos de músiques, des de la literatura original per brass band, fins les millors transcripcions de la música clàssica més coneguda, passant per bandes sonores.

Concerts a l’Auditori Diputació i cursos especialitzats fins al 9 de juliol

El Festival Internacional de Música oferirà, fins al 9 de juliol, un programa amb estils i intèrprets diversos en aquest tradicional esdeveniment musical de l’estiu a Tarragona. Per aquesta dissetena edició passaran agrupacions de corda com el Quartet Gerhard, la música barroca de Vespres d’Arnadí o el conegut grup vocal Quartet Mèlt, entre d’altres.

L’Auditori Diputació acollirà totes les actuacions, tret del concert inaugural gratuït de divendres, al preu simbòlic es 5 euros. Les entrades ja es troben a la venda a l’Auditori Diputació (Pere Martell, 2) de dilluns a divendres i el mateix dia dels concerts.

La vessant acadèmica del Festival durà a Tarragona professors de reconegut prestigi que impartiran un total d’onze cursos de perfeccionament i interpretació d’instrument, amb gairebé un centenar d’inscrits procedents de tot l’Estat. El FIM 2017 inclou cursos de violí, viola, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant. Les classes tindran lloc al Conservatori de Música de Tarragona entre els dies 1 i 9 de juliol.

Programació

Dissabte, 1 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Gerhard integrat per violins, viola i violoncel interpretaran obres de Schubert i Schumann.

Diumenge, 2 de juliol a les 20h. Auditori Diputació. David Pastor & Back to Brass, amb obres originals per a quintet de metall i solista.

Dimarts, 4 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Vespres d’Arnadí, amb Dani Espasa, director, al capdavant d’una agrupació orquestral especialitzada en música barroca.

Dimecres 5 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Marta Mathéu soprano i Albert Guinovart, piano, oferiran un recital amb obres de Granados i del mateix Guinovart.

Dissabte, 8 de juliol a les 20 h. Nexus piano Duo. Mireia Fornells Roselló i Joan Miquel Hernández Segarra oferiran un recital pianístic a quatre mans.

Diumenge, 9 de juliol a les 20 h. Auditori Diputació. Quartet Mèlt. El grup vocal ben conegut i reconegut pel públic l’espectacle Bestial amb un rcull de cançons de diferents èpoques, des del renaixement a la música actual.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar