loader
menu

CIUTAT

Nou pas per a l'arribada d'IKEA a Tarragona

El Circ Ciutat dimecres, 28 de juny de 2017

Nou pas per a l'arribada d'IKEA a Tarragona. La Mesa de Contractació de l'Ajuntament ha adjudicat les obres d'urbanització del Pla Parcial 10 "Autovia de Reus", just on s'instal·larà la multinacional sueca. L'empresa adjudicatària ha estat la Unió Temporal d'Empreses formada per Dragados SA i Transmaber, amb una oferta de 10,2 milions d'euros; una rebaixa del 32 per cent respecte els 15 milions d'euros amb que s'havien pressupostat inicialment els treballs.

Foto: Ajuntament de TGN

El Pla Parcial 10 està a tocar de la T-11, envoltat d’ equipaments comercials i nuclis de població. La seva superfície és de 302.784 m2, dels quals 68.000m2 es destinaran a usos comercials, on s’implantarà Ikea, i 30.829 m2 a ús residencial. La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari. S’hi preveuen 1.200 habitatges, dels quals 424 seran de protecció pública i 160 de lloguer social. El termini per executar la urbanització és de 15 mesos.

Les obres que es realitzaran per la urbanització seran les següents: demolicions i moviment de terres; pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials; abastament d’aigua, enllumenat públic; xarxes de telefonia i gas; enjardinament; instal·lació de mobiliari urbà i senyalització, entre d’altres.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha explicat que “amb l’adjudicació de la urbanització del Pla Parcial 10 es dóna una empenta important a tota la zona. Una vegada l’adjudicació sigui ferma, estarem en condicions de donar la llicència d’obres al centre comercial Ikea”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar