loader
menu

Les platges de TGN estrenen servei de recollida selectiva

El Circ Ciutat > Medi Ambient divendres, 30 de juny de 2017

Les platges de Tarragona comptaran en els propers dies amb 250 noves papereres i amb 35 noves illes de recollida selectiva de paper i cartró, envasos i rebuig. Les noves papereres tenen un cos gris de plàstic 100% reciclat, les tapes són dels colors de recollida selectiva (blau pel paper i cartró, groc pels envasos i gris pel rebuig), el pal d'alumini és gris i van amb bosses de colors.

Foto: Ajuntament de TGN

D’altra banda, i en el marc de la campanya “Em comprometo amb Tarragona” per promoure el civisme i la cura de l’espai públic, aquest estiu es repartiran cendrers als usuaris de les platges. En total se'n distribuïran 10.000; dels quals, 7.500 als usuaris i 2.500 a les guinguetes, estancs i gasolineres de la ciutat adherits a la iniciativa. El repartiment a la sorra de la platja es farà els dies 8 i 9 de juliol per part d'un equip de 6 informadors, que a més de donar els cendrers també recordaran algunes normatives i serveis existents a la platja.

La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, ha explicat: ”renovem totes les papereres amb unes de noves més resistents a les condicions ambientals i, per a la propera temporada, ampliarem la recollida selectiva als punts on siguin necessari”.


Documents

Cartell "Em comprometo amb Tarragona" civisme a les platges 2017


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar