loader
menu

CIUTAT

Les platges de TGN estrenen servei de recollida selectiva

El Circ Ciutat divendres, 30 de juny de 2017

Les platges de Tarragona comptaran en els propers dies amb 250 noves papereres i amb 35 noves illes de recollida selectiva de paper i cartró, envasos i rebuig. Les noves papereres tenen un cos gris de plàstic 100% reciclat, les tapes són dels colors de recollida selectiva (blau pel paper i cartró, groc pels envasos i gris pel rebuig), el pal d'alumini és gris i van amb bosses de colors.

Foto: Ajuntament de TGN

D’altra banda, i en el marc de la campanya “Em comprometo amb Tarragona” per promoure el civisme i la cura de l’espai públic, aquest estiu es repartiran cendrers als usuaris de les platges. En total se'n distribuïran 10.000; dels quals, 7.500 als usuaris i 2.500 a les guinguetes, estancs i gasolineres de la ciutat adherits a la iniciativa. El repartiment a la sorra de la platja es farà els dies 8 i 9 de juliol per part d'un equip de 6 informadors, que a més de donar els cendrers també recordaran algunes normatives i serveis existents a la platja.

La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, ha explicat: ”renovem totes les papereres amb unes de noves més resistents a les condicions ambientals i, per a la propera temporada, ampliarem la recollida selectiva als punts on siguin necessari”.


Documents

Cartell "Em comprometo amb Tarragona" civisme a les platges 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar