loader
menu

CIUTAT

Un enginyer químic de la URV s'emporta el 39è Premi Dow

El Circ Ciutat divendres, 30 de juny de 2017

El 39è Premi Dow ja té guanyador. Es tracta de l'enginyer químic de la URV Sergi Rocamora, qui va ser guardonat el passat dimecres 28 al Palau de Congressos de Tarragona, en el marc de l’acte de celebració dels 50 anys de l’arribada d’aquesta companyia al territori.

Foto: Dow

El premi Dow consisteix en un lloc laboral a l’empresa, relacionat amb la seva formació, que exercirà com a enginyer de millores a la planta de polietilè de solució de Dow Chemical, a Tarragona.

Rocamora, de 23 anys, va estar treballant durant un període de deu mesos per a Dow Chemical Ibèrica, en el departament Technical Center & Development de Packagint, durant el seu període de pràctiques del Màster d’Enginyeria Química que va cursar a la URV.

L’estudiant va rebre el guardó de mans de Luis de Guindos, ministre d’Economia, que va estar acompanyat per la consellera i portaveu del Govern, Neus Munté, el rector de la URV Josep Anton Ferré i el vicepresident de Dow Chemical, Heinz Haller. Rocamora va agrair el premi especialment a la seva família, “que han fet un gran esforç perquè jo pugui estudiar i sense els quals hauria estat molt difícil aconseguir-ho”.

Els aspirants al premi havien de presentar un projecte en línia amb una temàtica plantejada per la companyia, que aquest any va ser: com la indústria química pot ajudar la natura. El jurat va valorar especialment, a banda del projecte, les competències dels estudiants, no només les tècniques sinó també la iniciativa, versatilitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació i treball en equip.

El premi Dow és una iniciativa conjunta de Dow i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ). Hi poden aspirar tots els estudiants del Màster d’Enginyeria Química que acaben la carrera el mateix any de lliurament del premi i demostren tenir una sèrie de competències claus comuns a Dow i l’ETSEQ.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar