loader
menu

CIUTAT

Ciutadans no es creu les explicacions sobre l'ús de la targeta de crèdit de l'EMT

El Circ Ciutat dilluns, 03 de juliol de 2017

Les explicacions que va donar la presidenta de l'Empresa Municipal de Transports, Begoña Floría, sobre l'ús de la targeta de crèdit de l'ex gerent no han convençut Ciutadans, el partit que va portar el cas a la Fiscalia farà uns mesos. No es creuen les dades aportades per l'auditoria externa encarregada per l'EMT; fins a l'extrem que el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha acusat Floría directament de mentidera.

Foto: circdetarragona.com

"La presidenta de l'EMT menteix". Viñuales, a més, li ha recordat que "l'informe reconeix expressament que no disposa de les motivacions de les despeses" i també ha explicat que "l'auditoria de despesa conclou que només un 45% de la despesa es pot vincular a viatges i desplaçaments, mentre que el 55% restant es correspon a restaurants i 'altres'", i que "en el cas de la despesa en restaurants, que es correspon amb el 71,86,% no s'indica el motiu o amb qui s'ha efectuat".

Per això, el portaveu de Cs ha lamentat que "la situació és la mateixa que fa uns mesos: seguim sense saber qui va utilitzar aquesta targeta i per a què" i ha assegurat que "les afirmacions de la senyora Floría no s'ajusten a realitat", i que la presidenta de l'EMT "s'ha afanyat en les seves declaracions en honor d'una excusa absolutòria".

Finalment, ha reiterat que "amb la informació aportada no es tenen les suficients evidències del qui i de la motivació de la despesa".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar