loader
menu

CIUTAT

Tarragona renovarà gairebé la meitat de la seva flota de busos urbans

El Circ Ciutat dimarts, 04 de juliol de 2017

Enmig de l'enrenou generat per les despeses amb càrrec a la targeta de crèdit del seu anterior gerent, l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha anunciat que renovarà gairebé la meitat de la seva flota d'autobusos urbans, que compta actualment amb una setantena de vehicles.

Imatge d'arxiu. Foto: EMT

L'empresa de transports de Tarragona comprarà 28 nous autocars, amb un cost aproximat de 8,2 milions d'euros. L’adquisició d’aquests nous vehicles es farà de forma progressiva al llarg dels propers quatre anys, substituint així els de més antiguitat. Actualment ja hi ha més d'una desena de busos de l'EMT que tenen quasi 20 anys.

Segons la presidenta de l’EMT, Begoña Floria, “disposar en un futur immediat de vehicles nous, moderns, eficients, adaptats i més còmodes és un dels compromisos de l’empresa per donar resposta a la confiança dels més de 9 milions de viatgers als quals dóna servei l’EMT”.

El primer pas ha estat l’aprovació del plec d’homologació dels vehicles, que ha de servir per definir les característiques dels autobusos, des del tipus de combustible a la llargada del vehicle o la seva capacitat, entre d'altres aspectes.

L'última compra de vehicles per part de l'empresa municipal de transports de TGN va ser el gener de 2015, quan va adquirir tres microbusos per millorar el servei a diferents punts de la ciutat, entre d'altres a l'àrea de Llevant.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar