loader
menu

CIUTAT

La falta d'un reglament intern dins de l'EMT dificulta la revisió dels pagaments fets amb la targeta de l'ex gerent

El Circ Ciutat dimarts, 04 de juliol de 2017

"La no existència d'una norma interna que determini la forma de motivar aquesta despesa m'ha provocat una limitació a l'abast que subordina la meva opinió al respecte".

Foto: circdetarragona.com

D'aquesta manera conclou l'informe de revisió de les despeses de la targeta de crèdit de l'ex gerent de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona elaborat per una auditoria externa. Ara fa uns dies, la presidenta de l'ens, Begoña Floría, assegurava que "de forma clara, que totes les despeses van ser per l'activitat de l'empresa i es van fer dins de la legalitat" i que "no hi havia despeses personals".

Tot i que es referia a l'esmentat informe, el que va obviar Floría és la principal conclusió a la qual ha arribat l'auditor, i és que l'EMT no té cap reglament ni cap norma de funcionament intern. "No he pogut validar el compliment d'una norma interna que regeixi els criteris sobre desplaçaments, assistència a cursos, despeses de manutenció, despeses de representació i la seva forma de justificació, pel fet que l'entitat EMT no disposa d'un reglament aprovat i en funcionament", s'apunta en les conclusions de l'informe, penjats a les xarxes per Ciutadans.

L'auditor exposa també dues dades sobre els 62.000 euros en despeses entre els anys 2013 i 2016. El 44 per cent d'aquestes despeses sí els ha pogut vincular a algun viatge o desplaçament, però el 56 per cent restant no. A més, d'aquest 56 per cent, el 71 per cent correspon a despeses en restaurants.

Pel que fa a les despeses que no s'han pogut vincular a viatges o desplaçaments, en la seva exposició final, l'auditor també indica que "de gran part únicament disposo del càrrec a la targeta de crèdit; i per tant la seva motivació queda condicionada al fet que l'entitat (l'EMT) aporti la documentació justificativa corresponent. I la resta, amb la informació aportada, no ha estat possible obtenir la suficient evidència sobre la seva motivació".

(consulteu en el document adjunt les conclusions de l'informe)


Documents

Informe_despeses_EMT


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar