loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els castellers de TGN no participaran en les processons del Seguici Popular

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 12 de juliol de 2017

Les victòries i els triomfs castellers, a plaça, però no enmig de la solemnitat de la processó del Seguici. Les colles castelleres de Tarragona no participaran enguany en els actes itinerants de les processons del Seguici Popular de Sant Magí i de Santa Tecla. No hi tindran presència física; tan sols hi prendran part a l'hora de fer els pilars protocol·laris d'ambues festes majors.

Només hi intervindran amb els pilars protocol·laris de les dues festes majors. L'acord es va prendre ahir dimarts 12 de juliol en la darrera assemblea del Consell Municipal de Castells

L'acord es va prendre ahir dimarts 12 de juliol en la darrera assemblea del Consell Municipal de Castells; una reunió en la qual les quatre colles castelleres de Tarragona (Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Xiquets del Serrallo) van donar el seu vistiplau a aquesta nova prova pilot proposada des de l'Ajuntament.

Foto: circdetarragona.com

El debat sobre com han de participar les colles en les processons del Seguici Popular, i si ho han de fer, no és nou. Si bé és cert que durant la processó de Sant Magí de l'any passat es va notar millora, no va ser el cas de la processó de Santa Tecla, que no va acabar de funcionar correctament. Per això, passades les festes, les colles locals van obrir un procés de reflexió en el sí de les mateixes entitats per tal de millorar els aspectes pendents i evitar que la participació en el Seguici es converteixi en una celebració de la diades castelleres de les festes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar