loader
menu

CIUTAT

Ercros, nou patrocinador oficial dels Jocs de 2018

El Circ Ciutat dijous, 13 de juliol de 2017

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El conveni de patrocini ha estat signat per l’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president i conseller delegat d'Ercros, Antoni Zabalza Martí. L’acte ha tingut lloc a Casa Canals. També hi ha assistit el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

Foto: Tarragona 2018

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el suport i la implicació d’Ercros amb els Jocs Mediterranis i ha afegit que “a falta de menys d’un any per a la cerimònia inaugural continuem sumant companys de viatge que ens ajudaran a organitzar uns grans Jocs. És un luxe poder comptar amb el recolzament d’una empresa amb una forta implantació al territori”.

Per la seva banda, el president i conseller delegat d’Ercros, Antoni Zabalza, ha destacat que "la història d’Ercros està vinculada amb Tarragona i per a nosaltres és una satisfacció signar aquest conveni que convertirà la comarca en l’escenari del millor esport del món". Ha recordat també l'esforç que du a terme Ercros per aconseguir nous productes i aplicacions tecnològicament més avançats que ajuden a optimitzar el rendiment dels esportistes i els hi permet arribar a límits inabastables fa uns anys.

Ercros se suma així a altres companyies nacionals i internacionals que es comprometen com a patrocinadors oficials amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar