loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El FITT més ambiciós surt a escena

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 13 de juliol de 2017

El director del FITT, Joan Negrié, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat avui al Teatre Metropol el conveni de col·laboració entre Repsol i La Sala Trono, pel Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que se celebrarà del 14 al 23 de juliol a la ciutat.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

La signatura s’ha realitzat en una atmosfera especial, durant la presentació de l’obra Dignità Autonome Di Prostituzione (DADP), i ha comptat amb la participació especial del director i diversos actors d'aquesta. Aquesta obra, de Luciano Melchionna i Betta Cianchini, inaugurarà la quarta edició del certamen els dies 14 i 15 de juliol a les 21:30 h. al teatre Metropol.

La quarta edició del FITT manté l'objectiu de ser un punt de trobada de nous llenguatges escènics i una porta oberta a nous talents a nivell nacional i internacional. Repsol és el patrocinador oficial del IV Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT 2017) i contribueix a la seva organització amb una aportació de 35.000 euros.

El FITT està organitzat per la Sala Trono amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat.

Consulta l'entrevista al director del FITT, Joan Negrié, en el vídeo adjunt. Consulta la programació del FITT 2017 al Circdelacultura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar