loader
menu

CIUTAT

Més de 200 nens i nenes ajuden a mantenir neta la platja Llarga

El Circ Ciutat dijous, 13 de juliol de 2017

Per vint-i-sisè any consecutiu, Mediterrània-Centre d’Iniciatives Ecològiques ha organitzat el ‘Dia de neteja de la platja’, una jornada de voluntariat ambiental que ha aplegat al voltant de 200 voluntaris (la majoria d’ells nens i nenes d’entre 6 i 14 anys), durant la qual s'ha intentat conscienciar sobre la importància de respectar el mar i les platges.

Fotos: Mediterrània

Fotos: Mediterrània

Els voluntaris han pogut fer una mica de tot: rebre una xerrada sobre l’ecosistema al litoral i per què cal mantenir-lo net, fer un taller sobre medi ambient, posar-se els guants i recollir deixalles de la sorra, i fins i tot han tingut temps de jugar i banyar-se. I com és habitual també han rebut la visita de les sirenes, que un any més han participat en la jornada (deixant bocabadats als nens però també als banyistes) i han difós el seu missatge ambientalista. Al final de la jornada tots els joves participants han rebut una medalla d’agraïment per la seva col·laboració.

El president de Mediterrània, Ángel Juárez, ha llençat un missatge reivindicatiu dirigit a la classe política: “Fa un any es va aprovar una moció a l’Ajuntament de Tarragona per instar la Generalitat a fer una sèrie de canvis a la Platja Llarga i crear el Centre d’Interpretació del Litoral. Doncs bé, ja ha passat un any i la sensació és que no s’ha mogut ni un dit. És molt trist que tantes reivindicacions i jornades de conscienciació quedin en no res perquè després alguns polítics no compleixen amb allò que s’han compromès a fer”.

Mediterrània ha comptat amb l’ajuda d’algunes organitzacions que han col·laborat en diversos aspectes de la jornada: clubs esportius (Associació Deportiva Torreforta, Racing de Bonavista, Tarragona Handbol Club i Club de Vela Platja Llarga), entitats (Sirenas Mediterranian Academy i Orient i Occident), administracions (Europe Direct Tarragona) i empreses (SIRUSA, Covestro i Wala Tarragona). Des de Mediterrània es treballa perquè el proper any, en la que serà la 27a edició, es mantindrà o fins i tot s’incrementarà el nombre de col·laboradors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar