loader
menu

CIUTAT

L'hora de suar per al nou Nàstic

El Circ Ciutat divendres, 14 de juliol de 2017

El Nàstic ja pateix la primera setmana de pretemporada. És l'inici d'un camí, com a mínim més il·lusionant que el passat, i sobretot deixant enrere les penúries viscudes. Fins a sis cares noves de futbolistes ja s'han presentat, mentre que el nombre de baixes ha estat més que el desitjat.

El Nàstic ja sua sota les ordres de Lluís Carreras. Foto: Nàstic

S'acaben les vacances després d'un mes llarg on s'ha tingut temps per oblidar la passada temporada i començar el nou curs amb la paraula màgica. Il·lusió. Això és el que desprenen els vells integrants de la plantilla, que no volen tornar a reviure el malson d'uns mesos enrere. Aquesta il·lusió està reforçada per l'arribada de les noves cares. Sis de moment. Abraham Minero, Maikel Mesa, Tete Morente, Carlos Blanco i Sandro Toscano. A ells, s'ha sumat en les darreres hores l'extrem Omar Perdomo.

Noms per reforçar principalment el mig del camp, la defensa i les bandes. Però en vindran més. Com a mínim quatre futbolistes més per acabar de donar-li forma al nou projecte grana. El mercat és llarg – no tant com una remodelació de Mercat de10 anys-, però en aquest mes i llarg hi haurà temps per viure alguna baixa i arribada més.

Fins a 12 futbolistes han abandonat la disciplina grana. Reina, Àlex López, Gerard Valentín, Iago Bouzón...i encara està per veure que passarà amb Stephane Emaná i Bruno Perone. De canvis també n'hi hagut en el cos tècnic. La principal l'arribada del nou tècnic Lluís Carreras acompanyat del seu segon Sergio Dorado. A banda, han marxat el doctor Carles Hernández i el nutricionista Albert Martínez. Posicions que ja s'han substituit, així com l'arribada d'un nou fisio. Manolo Martínez també ha passat a integrar el cos tècnic,

Així, molts canvis en un Nàstic que tot just comença a caminar amb peus de plom i amb molt per aprendre en aquests dies de pre-temporada. Més enllà de posar-se a to físicament, tots els integrants de la plantilla hauran d'assimilar el més aviat possible els nous conceptes per estar a punt pel cap de setmana del 19 i 20 d'agost, data en que la pilota rodarà de forma oficial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar