loader
menu

CIUTAT

Els advocats de TGN oferiran orientació jurídica al Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals

El Circ Ciutat divendres, 14 de juliol de 2017

El Col·legi d'Advocats de Tarragona col·laborarà amb el nou projecte municipal de Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI) que es va posar en marxa el passat mes de maig, i que incorpora un servei d'orientació jurídica. D'això se n'encarregarà el Col·legi d'advocats de TGN, qui oferirà, entre d'altres, atenció personalitzada per tal d'orientar els usuaris en qüestions jurídiques en relació amb conductes discriminatòries i de violència sofertes.

Ana Santos, regidora de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de TGN; i el degà del Col·legi d'Advocats de Tarragona, Manel Albiac. Foto: Ajuntament de TGN

Aquesta col·laboració proporcionarà un primer consell orientador i informarà sobre la possibilitat d'acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes. La col·laboració dels advocats tarragonins se suma, entre d'altres, al servei d'atenció psicològica prestat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona.

El SAI dona suport i atenció a les diversitats sexuals i de gèneres en diferents àmbits, especialment en l'àmbit escolar per prevenir actituds discriminatòries i l'assetjament. També realitza accions de sensibilització i prevenció contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i, a més, elaborarà informes sobre la situació local de les persones LGTBIQ del municipi.

La signatura del conveni entre l'Ajuntament de TGN i l'ICAT ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, i del degà dels advocats tarragonins, Manel Albiac.

El servei, gestionat per gestionat per l'entitat H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona, es troba ubicat al Servei Salut Jove de l'Oficina Jove del Tarragonès i també ofereix atenció a través del correu electrònic sai@tarragona.cat i al telèfon 692 930 204.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar