loader
menu

CIUTAT

La campanya per controlar els mals hàbits d'aparcament a TGN acaba amb quasi un centenar d'infraccions

El Circ Ciutat diumenge, 16 de juliol de 2017

El resultat de la campanya de control dels vehicles estacionats en els reservats per al transport públic urbà, duta terme per la Guàrdia Urbana del 5 a l’11 de juny de forma intensiva i fins al 30 de manera esporàdica, ha obtingut un resultat de 92 denúncies per infracció greu, que comporta una sanció de 200 euros. Fins ara la mitjana mensual del 2017 era de 34 denúncies cada mes. Per tant, amb la campanya s’ha aconseguit un increment notable, que s’espera repercuteixi en la disminució d’aquesta infracció.

Foto: circdetarragona.com

La primera setmana del 5 a l'11 de juny, anomenada com intensiva, on es demanava la col·laboració de tots els membres de la Guàrdia Urbana, hi ha hagut un resultat de 45 denúncies, més 7 que ja s’havien efectuat els primers dies del mes, amb un total de 52, el 56% de les denúncies. L’evolució per setmanes d'aquesta campanya ha estat en descens, motivat perquè la primera ha tingut una major programació de serveis i major dedicació, sense oblidar que amb l'acció sancionadora i informativa, a més de la publicitat als mitjans de comunicació, fet que ha provocat una reducció de la infracció. També la darrera setmana ha estat afectada pel nombre d'objectius i el dispositiu especials dels focs artificials.

El major nombre de denúncies ha estat als reservats de la zona centre de la ciutat, si be s'han posat algunes als barris de Ponent i Llevant. També cal remarcar la tasca informativa duta a terme en els actuacions del agents de la Unitat de Trànsit, que no ha estat en tots el casos repressora, sinó també informativa, esmentat les conseqüències d'aquest estacionament indegut. Cal dir també, que moltes d'aquestes denúncies han estat notificades, i això afavoreix la conscienciació ciutadana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar