loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'univers del manga torna a TGN

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 17 de juliol de 2017

L'univers del manga, anime, gaming i cosplayers arriba a Tarragona, en el marc de la fira ExpOtaku, que celebrarà la seva setena edició el proper cap de setmana al Palau de Congressos. ExpOtaku va arribar a la ciutat de Tarragona de la mà del seu organitzador David Gaspar que va veure la necessitat d’un esdeveniment d’aquestes característiques al territori. En cada edició han anat creixent i s’espera el pas d’unes 5.000 persones durant el cap de setmana. La temàtica d’ExpOtaku és molt concreta i atrau als seus seguidors que troben un espai on gaudir d’aquesta passió.

Foto: Palau de Congressos de TGN

Disfresses molt diverses i els personatges manga i anime passejant-se tant per l’interior com pels voltants del recinte firal. Un ambient molt divertit i entranyable que anima a participar als assistents en tot tipus d’activitats.

Tallers, concursos, water wars, bodes frikis, iniciació al Quidditch, videojocs, són algunes de les moltes activitats que es faran del 21 al 23 de juliol.

La marca PlayStation tindrà presència oficial a ExpOtaku Tarragona. Aquesta serà la primera edició on la pròpia marca comptarà mb un espai de 182m2 amb PS4 i PlayStation VR i les seves novetats en videojocs.

Les entrades d’ExpOtaku es vendran directament a la taquilla del recinte firal els mateixos dies de l’esdeveniment. Hi ha diferents preus segons la durada de l’entrada: 1 dia (5€), 2 dies (9€), 3 dies(12€). Pels menors de 7 anys l’entrada és gratuïta i el diumenge 23 de juliol l’entrada és gratuïta per a Cosplayers.

Més informació a www.expotaku.com/tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar