loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El cartell de Santa Tecla s'inspira per primer cop en el Braç de la patrona

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 20 de juliol de 2017

Per primer cop en la història, el cartell de les festes de Santa Tecla tindrà el Braç de la patrona com a element principal. Al cartell, amb el color vermell predominant, hi estan representants tots els elements del Seguici, els músics tradicionals i les colles castelleres; tots amb algun dels seus trets distintius. En la seva disposició gràfica, tots ells conformen el conegut Braç, coronat per la Tau i la gran palma del martiri. D'aquesta manera, tots els elements del Seguici són els qui formen el Braç.

Foto: Ajuntament de TGN

El cartell d'enguany, fet amb la tècnica de la il·lustració figurativa amb 4 tintes, representa un dels moments més àlgids de les Festes, l'entrada del Braç a la Catedral en finalitzar la professió. És aquell moment únic i especial per a tots els tarragonins i tarragonines, quan tot el Seguici fa una ballada conjunta, els castellers fan pilars, les campanes repiquen, hi ha salves pirotècniques, es llança oripell daurat i la gran palma del martiri, mentre la relíquia de la Patrona retorna a la Catedral.

La imatge gràfica de Santa Tecla 2017 ha estat una creació de Garamond, una empresa de màrqueting i comunicació de Tarragona que enguany celebra el seu 25è aniversari. El cartell és obra d'un dels seus directors d'art, Dani Pena, tarragoní format a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona (EADT) amb la col·laboració d'un dels seus responsables de projectes, Sergi Berga i la coordinació del soci director, Ramon Vidiella.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar