loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Universitaris d'Espanya i els Estats Units, a Tarragona

El Circ Ciutat divendres, 10 de maig de 2013

Prop de 100 universitaris d'arreu de l'estat espanyol i dels Estats Units han participat en el segon "Encuentro entre Universidades Españolas y Norteamericanas “, a l'Aula Magna del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També s’hi ha fet l'assemblea general de l'associació APUNE (Asociación de Programas Universitarios Norteamericanos en España), l'entitat organitzadora, de la qual la URV n'és membre.

L’associació reuneix universitats i centres nord-americans i espanyols, que col·laboren en organitzar estades d’Study Abroad per als joves universitaris d'aquell país a universitats de l'Estat espanyol, siguin permanents (amb directors residents) o no, en períodes de llarga o curta durada, bé a l'estiu o durant tot el curs.
La benvinguda institucional a les 9 del matí ha anat a càrrec del rector, Francesc Xavier Grau, i de la vicerectora de Relacions Internacionals Anna Ardèvol, i ha comptat amb l'assistència i participació de la Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Tanya C. Anderson.

En aquestes trobades, que faciliten el contacte internacional, es dialoga i s'hi debaten temes d'interès per als estudiants i personal que participa en els programes formatius, com la gestió de situacions de crisis amb estudiants internacionals, sobre els sistemes de qualitat per als programes Study Abroad, i de com fomentar-ne la implantació de més. Avui ha intervingut en un taller Michael Vande-Berg, expert en comunicació intercultural.
En l'assemblea s'ha renovat el comitè executiu i la presidència d'APUNE.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar