loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els veïns de La Móra denuncien a ritme de rap les mancances del barri

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 24 de juliol de 2017

"No pedimos tanto / sólo un médico para el barrio / para que el anciano no coja buses a diario / ya les cuesta cumplir las fechas de su calendario / por eso ya entiendo su déficit en el extraradio". És la tornada del videoclip del rap "11 kilómetros", amb el qual l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit denuncia totes les mancances que hi ha actualment en aquesta zona situada a 11 quilòmetres del centre de la ciutat. Més de 3 minuts en què es detallen i es desglossen nombrosíssimes reivindicacions veïnals.

Font: youtube

"És novedós i la junta ho va veure bé", ha explicat al Circ el president de l'ens veïnal, Francesc Garcia. El compositor del rap és Andrés Lahoz, veí de la Mora, a qui l'ens veïnal va encarregar una cançó per fer d'altaveu de les seves demandes, i poder arribar així a un públic molt més ampli: "Nosaltres li vam donar unes pautes i unes idees del que havia de sortir i en va prendre nota", ha afirmat Garcia.

Després d'algunes petites correccions, l'ens veïnal va donar el vistiplau al rap. Hi apareixen nombrosos indrets de la Móra, i també la façana de l'Ajuntament de Tarragona, al qual no només denuncien deficiències i falta de servei al barri, sinó també li fan suggeriments per ajudar a millora La Móra-Tamarit.

Consulteu el videoclip "11 kilòmetros" en el document adjunt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar